Μουσική Αγορά Ακρόαση

Το νέο WEB RADIO & MAGAZINE του Διδυμοτείχου

Το νέο WEB RADIO & MAGAZINE του Διδυμοτείχου

Το Διδυμότειχο εκπέμπει παντού μετά από 100 χρόνια!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

3/10/2020

Η διεύθυνση της “mobile sound” στo πλαίσιο του σχεδιασμού της επιχείρησης της έθεσε από το 2006 ένα όραμα, την μελλοντική ένταξη αναπτυξιακών εργαλείων στις υποδομές της, μέσα από νέες τεχνολογίες που θα χρησιμεύουν τόσο στην τεχνική υποστήριξη εκδηλώσεων όσο και στην προβολή γεγονότων της περιοχής. Σήμερα, πολλές καινοτόμες ψηφιακές εφαρμογές έχουν ήδη τεθεί στην υπηρεσία του πολίτη, από διάφορους φορείς και επιχειρήσεις.

Το μεράκι μας, η εμπειρία μας και η τεχνογνωσία μας, δίνουν την κατάλληλη δυναμική στην υλοποίηση των στόχων και στην κατεύθυνση του εκσυγχρονισμού, της προόδου και της ιδιωτικής πρωτοβουλίας. Μετά από πλήθος συνεργασιών με φορείς, επιχειρήσεις και ιδιώτες είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε την έναρξη των δύο διαδικτυακών μέσων που εντάσσονται στις υπηρεσίες μας, τηρώντας όπως πάντα τις νόμιμες διαδικασίες που απαιτούνται.

Το πρώτο αφορά το “Red River web radio” που ξεκινάει την λειτουργία του πιλοτικά ως το διαδικτυακό ραδιόφωνο του Διδυμοτείχου,. Η διεύθυνση στο διαδίκτυο είναι www.redriveradio.gr  και οι υπηρεσίες του θα είναι σύντομα σε πλήρη λειτουργία. Η ιδέα ενός νέου τοπικού ραδιοφώνου στο  Διδυμότειχο τέθηκε επίσημα από την επιχείρησή μας εδώ και χρόνια, με αφορμή το Φεστιβάλ Πολιτισμού Ερυθροποτάμου και σήμερα ανακοινώνουμε την ίδρυση του με έδρα του studio στην οδό Δημοκρατίας 60 (παραδοσιακή πλατεία Βατράχου).

Το δεύτερο αφορά το “ΕΛΞΑΤΕ web magazine” και είναι ένα δίκτυο πληροφόρησης και ανταλλαγής σκέψεων των πολιτών. Η διεύθυνση στο διαδίκτυο είναι  www.elxate.gr  και είναι ενημερωμένο με τα τελευταία γεγονότα της πόλης. Οι σκέψεις των πολιτών συναντιόνται σε ένα κομβικό διαδικτυακό σημείο με μία διαφορετική ματιά.

Στις δύσκολες περιόδους που διανύουμε ευελπιστούμε να αποτελέσουν χρήσιμα εργαλεία επικοινωνίας για τον κάθε πολίτη. Στόχος μας να προσθέσουμε στην περιοχή του Διδυμοτείχου κι όχι μόνο, “έξυπνα εργαλεία” μέσα από εναλλακτικές τεχνικές του διαδικτύου. Σκοπός είναι να προσφέρουν καινοτομίες με πληροφόρηση, οι οποίες θα βελτιώνουν την ποιότητα ζωής του πολίτη, θα αναπτύσσουν πρωτοπόρους τομείς, θα διευκολύνουν την πρόσβαση στην πληροφορία και συγχρόνως να βοηθούν την καθημερινότητα των πολιτών.

Η ευκαιρία για δημιουργικότητα, έκφραση, συμμετοχή, επικοινωνία ή πληροφόρηση είναι πλέον κοντά σας, μέσα από το διαδίκτυο. Ευελπιστούμε ως επιχείρηση, μέσα από τα δύο παραπάνω διαδικτυακά μέσα και με απλούς τρόπους  να ακούγεται ο άνθρωπος της πόλης, δημιουργώντας ποιοτικές διεξόδους, εγγύτητα, δημιουργική αλληλεπίδραση, ευκαιρίες ανταλλαγής σκέψεων, απόψεων, συναισθημάτων, τηρώντας παράλληλα τις αρχές της δεοντολογίας, της αντικειμενικότητας, του σεβασμού.

Είναι ευνόητο ότι, δίνουμε το βήμα σε φορείς και συλλογικότητες της πόλης μας, που δραστηριοποιούνται σε εθελοντικό, κοινωνικό, πολιτιστικό, αθλητικό επίπεδο, να μας πληροφορούν άμεσα για τις δράσεις τους, να αναδεικνύουν στοιχεία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, να παροτρύνουν τη συμμετοχή, να καταγράψουν στοιχεία της ακριτικής ζωής μας.

Οι νέοι της περιοχής έχουν τον διαδικτυακό χώρο που επιθυμούν και μια νέα διέξοδο για θετικές εμπειρίες μέσα από τα “διαδικτυακά εργαλεία” της επιχείρησης μας.

Το 2020 αποτελεί το έτος της επετείου για τα 100 χρόνια απελευθέρωσης της Θράκης. Ας είναι η μικρή συνεισφορά μας στο μέλλον της Θράκης, το διαδικτυακό ραδιόφωνο και το περιοδικό, ώστε να επισημαίνουν την ακριτική ζωή μας από τα ελληνικά σύνορα στον Έβρο, από την καρδιά του Διδυμοτείχου.   

www.mobilesoundfactory.gr

About Author

admin