CHEF: Πατσιώρας Νίκος, Διδυμότειχο

Γεννήθηκε στο Διδυμότειχο Έβρου και ξεκίνησε να ασχολείται με την κουζίνα από μικρή ηλικία. Μετά την αποφοίτηση του από την σχολή επαγγελματικής μαγειρικής Chef d’oeuvre στην Αθήνα, συνέχισε τις σπουδές του στο Westminster Kingsway College του Λονδίνου, όπου απέκτησε το δίπλωμα N.V.Q. Level 4 Kitchen and Larder Specialist. Ακολούθησαν πολλά ταξίδια σε Ελλάδα και εξωτερικό, με σκοπό να αποκτήσει όσο το δυνατόν περισσότερες γνώσεις και εμπειρίες στον κόσμο της Γαστρονομίας. Ταξιδεύοντας και μαγειρεύοντας συνεχώς, πιστεύει ότι η ζωή στην κουζίνα είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι που δεν τελειώνει ποτέ.

Βασικές του αρχές είναι η δημιουργικότητα με φρέσκες πρώτες ύλες, η ποιότητα και η συνεχής επένδυση στην γνώση και την επαγγελματική εξέλιξη. Εργάστηκε σε υψηλού επιπέδου, διακεκριμένες κουζίνες διαφόρων χωρών, σε εστιατόρια βραβευμένα με αστέρια Michelin, καθώς επίσης και σε πολυτελή ξενοδοχεία, ενώ έχω συνεργαστεί με κορυφαίους Chef ανά τον κόσμο.
Σήμερα συνεχίζει με την ίδια φιλοσοφία τις μαγειρικές του αναζητήσεις και είναι πάντα ανοιχτός σε καινούριες ιδέες, προτάσεις και προκλήσεις.

Περισσότερα: https://www.nikospatsioras.gr/ , https://www.facebook.com/creative.cuisine.nikos.patsioras/